Over mij

Ik ben Kim van de Waeter en ik maak communicatie graag menselijk.

Meer dan 10 jaar heb ik een communicatieafdeling in de zorg gerund. Van strategie tot uitvoering: interne communicatie, externe communicatie, marketing, PR. In the end gaat het allemaal om communicatie tussen mensen die iets met elkaar willen bereiken. Mijn achtergrond als gedragswetenschapper én beleidsmedewerker komt vaak van pas.

Sinds 2017 ben ik als freelancer aan de slag. Juist omdat ik het ontzettend leuk vind om met verschillende organisaties te werken: grote, kleine, zzp’ers, in de zorg of juist net daar buiten. Ik help ze graag met uitzoeken wat ze willen bereiken, wat ze daarvoor nodig hebben en wat dan het meest effectief is. Vaak begint het met een vraag als: Ik wil graag een folder, kan je me helpen?..  Dat is geen gekke vraag, maar ik vraag altijd wel door. Wat heb je echt nodig? En dan komen we bij een middelenmix uit dat we kunnen testen en dat past bij jouw manier van werken en jouw organisatie.

Ik werk ontzettend graag met organisaties en stichtingen die hun steentje bijdragen aan een betere én leukere wereld.

Van klanten krijg ik terug dat ze enthousiast worden na een gesprek met mij en dat ik creatieve ideeën heb. Een goede klik is wat mij betreft een must.

Als je een creatieve adviseur zoekt die buiten de gebaande paden denkt; plan maar een gratis kennismakingsgesprek in!

Jouw vraag is voor mij aanleiding om door te vragen naar wat je écht wilt. Samen bereiken we jouw doelen.

Adviseren, coördineren én uitvoering. Ik ontzorg je.

Eerder werkte ik met veel plezier voor

Eerder werkte ik met veel plezier voor