Aanbod

Hoe kan ik je helpen?

Iedereen communiceert, of je nou wilt of niet. Je kan kiezen dit zelf te doen, je kan grote bureaus inhuren die je adviseren, je kan een communicatieteam aannemen of zelf een middel bedenken en iemand vragen dit voor je te maken. Je kan een marketeer in de arm nemen, een PR-held, een arbeidsmarktcommunicatie specialist..

De mogelijkheden zijn eindeloos en jij ziet door de bomen het bos niet meer.

Als adviseur doorloop ik een stappenplan om te komen tot een plan wat bij je past. Ik leer je bedrijf graag kennen, maak een planning,  zoek de juiste leveranciers erbij en coördineer de werkzaamheden. 

Ik bied je de volgende vormen aan, maar raad je vooral aan om een kennismakingsgesprek in te plannen, dan bespreken we de mogelijkheden.

Mijn tarief ligt tussen de 79 en 110 euro per uur, afhankelijk van de lengte en intensiteit van de opdracht.

Partner in communicatie

Partner in communicatie

Eigenlijk zou je graag iemand in dienst nemen om je te ontzorgen op marketing en communicatie gebied. Maar je bedrijf is hiervoor net te klein of je krijgt de juiste persoon niet gevonden.

Er is een middenweg: ik help jou als communicatie partner. Samen maken we een plan van doelstellingen die we gaan behalen. Ik coördineer de uitvoering en pak als het nodig is zelf zaken op. Maandelijks hebben we overleg over de voortgang. Geen intensieve weken waarin alles tegelijk gebeurt, maar een periode samen optrekken op  een passend tempo om te zorgen dat jouw doelen aan het eind zijn behaald.

Interim communicatieadviseur

Interim communicatieadviseur

Wil je iemand vervangen die met zwangerschapsverlof is? Tijdelijk je communicatieteam versterken of iemand inhuren om een project van A tot Z te begeleiden met communicatie? I’m your woman! 

Beleidsadvies

Beleidsadvies

Wil je je processen overdraagbaar maken? Toetsen of kwaliteitsdoelstellingen worden gehaald met een audit of interviews? Als beleidsadviseur en getraind auditor bespreek ik graag de mogelijkheden met je.