Aanbod

Hoe kan ik je helpen?

Iedereen communiceert, of je nou wilt of niet. Je kan kiezen dit zelf te doen, je kan grote bureaus inhuren die je adviseren, je kan een communicatieteam aannemen of zelf een middel bedenken en iemand vragen dit voor je te maken. Je kan een marketeer in de arm nemen, een PR-held, een arbeidsmarktcommunicatie specialist..

De mogelijkheden zijn eindeloos en jij ziet door de bomen het bos niet meer.

Als communicatieadviseur doorloop ik een stappenplan om te komen tot een plan wat bij je past. Ik leer je bedrijf graag kennen, maak een planning,  zoek de juiste leveranciers erbij en coördineer de werkzaamheden. 

Ik bied je de volgende vormen aan, maar raad je vooral aan om een kennismakingsgesprek in te plannen, dan bespreken we de mogelijkheden.

Mijn tarief ligt tussen de 75 en 95 euro per uur, afhankelijk van de lengte en intensiteit van de opdracht. Wanneer je mij inhuurt als partner werk ik met een maandprijs startend vanaf 750 euro per maand.

Partner in marketing en communicatie

Partner in marketing en communicatie

Eigenlijk zou je graag iemand in dienst nemen om je te ontzorgen op marketing en communicatie gebied. Maar je bedrijf is hiervoor net te klein of je krijgt de juiste persoon niet gevonden.

Er is een middenweg: ik help jou als communicatie partner. Samen maken we een plan van doelstellingen die we gaan behalen. Ik coördineer de uitvoering en pak als het nodig is zelf zaken op. Maandelijks hebben we overleg over de voortgang. Geen intensieve weken waarin alles tegelijk gebeurt, maar een periode samen optrekken op  een passend tempo om te zorgen dat jouw doelen aan het eind zijn behaald voor een vast bedrag per maand.

Interim communicatieadviseur

Interim communicatieadviseur

Wil je iemand vervangen die met zwangerschapsverlof is? Tijdelijk je communicatieteam versterken of iemand inhuren om een project van A tot Z te begeleiden met communicatie? I’m your woman! 

Communicatie quickscan voor je bedrijf

Communicatie quickscan voor je bedrijf

Ontvang van mij in één A4-tje de punten waarop je je online communicatie kan verbeteren. Ik bekijk alles wat ik online over je bedrijf kan vinden en geef praktische én uitvoerbare tips.

395 ex btw.

Losse opdrachten

Losse opdrachten

Soms zoek je iemand die een specifieke communicatieklus voor je wilt uitvoeren. Denk aan het maken en versturen van een nieuwsbrief, het maken van een uitnodiging voor een event, een infographic of een visueel verslag, of het vullen van een website of online learning tool, etc etc. Klusjes waar je zelf geen tijd voor hebt. Gooi ze maar over de schutting!